PODSTAWY CUKIERNICTWA
CIASTA, KREMY, STABILIZATORY
Czy na któreś z tych pytań odpowiadasz twierdząco?
☑ nie wiem jak przygotować dobre ciasto kruche do tart i tartaletek
☑ nie znam dobrego przepisu na ciasto parzone
☑ nie umiem zrobić prawidłowo ciasta sable
☑ nie umiem zrobić stabilnego biszkoptu
☑ nie umiem zrobić dobrego biszkoptu kakaowego
☑ nie wiem jak zrobić krem z białej i ciemnej czekolady
☑ nie umiem zrobić dobrego kremu patissiere
☑ nie umiem zrobić tynku do tortu
☑ nie wiem czego użyć do wykończenia monoporcji (zamsz, glazura)
☑ nie wiem jak zrobić dobre makaroniki
☑ nie umiem zrobić bezy
☑ nie umiem zrobić karmelu
Jeśli tak, to ebook PODSTAWOWE PRZEPISY CUKIERNICZE jest dla Ciebie! Z kodem: przepisy2023 otrzymasz 20% zniżki!
Ebook, który jest pierwszym krokiem do doskonałych ciast i tortów
Podstawowe przepisy cukiernicze. Zbiór sprawdzonych receptur cukierniczych
Co Ci da ten ebook:
- sprawdzone, rzetelne przepisy, które wychodzą zawsze
- będziesz mogła dowolnie skomponować smaki deserów i tortów
- pewnośc, że prawidłowo wykonujesz półprodukty

KOD ZNIŻKOWY: PRZEPISY2023