
BEZPŁATNY WEBINAR
23.11.2020 | WTOREK | 21:00
Na czym warto a na czym nie powinno się oszczędzać w słodkim biznesie?
Ceny półproduktów, energii i sprzętów rosną. Jak więc obniżyć koszty, nie tracąc przy tym na jakości?
Inflacja szaleje, stopy procentowe idą w górę. Informacje na temat planowanych podwyżek cen zalewają nas z każdej strony… I mogłoby się wydawać, że nie po to robimy torty, żeby się interesować polityką, bankowością albo ekonomią.
Nic bardziej mylnego. To, co się dzieje zarówno w kraju, jak i za granicą, ma bezpośredni wpływ na biznes, ceny i ilość klientów w naszym słodkim biznesie.
Możemy zignorować te kwestie, jednak to szybka droga do wejścia na równię pochyłą dla naszych pracowni. Dlatego proponuję inną strategię na ten czas pełen wyzwań…
Podczas najbliższego webinaru opowiem o tym:
Na czym warto oszczędzać i jak to zrobić z głową?
Na czym absolutnie nie warto oszczędzać?
Jaką strategię cenową przyjąć, aby nie stracić klientów?
Temat potraktuję szeroko i skupię się również na tym:

Jak przechowywać resztki?

W jaki sposób przetwarzać pozostałe kremy, curdy itp.?

Jak wykorzystać żółtka?
To przecież również forma oszczędzania, a przy tym działanie proekologiczne.
Marnowanie nie jest dobrą strategią!
Prowadząca:

Ula Stępniak
Od 10 lat prowadzi pracownię cukierniczą Słodki Muffin w Warszawie.
Autorka wielu tortów, m.in. dla Sir Paula Mc’Cartneya, kreatorka smaku i przedsiębiorczyni.
Na jej webinary zapisuje się co miesiąc ponad 1000 osób, a Facebookowe wyzwanie zgromadziło ponad 1000 uczestników zainteresowanych jej wiedzą o wycenie tortów.
Jest autorką 6 ebooków, a także ponad 100 artykułów na blogu. Jej twórczość to połączenie najlepszych przepisów, wiedzy cukierniczej i praktycznych porad na temat prowadzenia słodkiego biznesu.
Pasję do robienia tortów łączy z byciem mamą dwójki słodkich łobuziaków oraz kibicowaniem meczom piłki siatkowej.
Jeśli jesteś zainteresowana tym, jak prowadzić swój biznes, aby na koniec miesiąca zostawało Ci realnie więcej pieniędzy, to koniecznie zapisz się na bezpłatne szkolenie.