Dziękuję za zapisanie się na webinar.
Przygotowałam dla Ciebie dodatkowo wyjątkowe szkolenie:
webinar
Jak podnieść ceny i nie zwariować?
Czasami w słodkim biznesie trzeba zrobić rewolucję i podnieść ceny. Przygotuj się merytorycznie do tej operacji i wyjdź z nią… z większa ilością klientów!

Opowiem też o tym w jaki sposób podniosłam ceny w swojej pracowni, z czym musiałam się zmierzyć
i jak wyszłam z tej sytuacji obronną ręką.
Rozwieję Twoje wątpliwości na temat tego, czy klienci się od Ciebie odwrócą i zdradzę,
jak to się dzieje, że po podniesieniu cen tych klientów jest znacznie więcej niż przed podwyżką.
Ten webinar jest dla Ciebie, jeśli:

od czasu do czasu zastanawiasz się, gdzie wyparowały Twoje zyski,

czujesz, że Twoja praca nie jest odpowiednio opłacona i nie masz z niej satysfakcji finansowej,

wiesz doskonale, że ceny są za niskie, ale boisz się je podnieść w obawie o to, że stracisz klientów.
Podczas szkolenia pomogę Ci przygotować się do podwyższenia cen i przeprowadzę Cię przez ten proces (prawie) bezboleśnie.
Z tego webinaru dowiesz się:
- Jak przerwać krąg zbyt niskich cen?
- W jaki sposób komunikować klientowi zmianę?
- Czy stopniowe podnoszenie cen ma sens?

Dzięki temu szkoleniu zmienisz podejście do wyceny swojej pracy!
Cena webinaru to
49 zł
19 zł
Prowadząca:

Ula Stępniak
Od 10 lat prowadzi pracownię cukierniczą Słodki Muffin w Warszawie.
Autorka wielu tortów, m.in. dla Sir Paula Mc’Cartneya, kreatorka smaku i przedsiębiorczyni.
Na jej webinary zapisuje się co miesiąc ponad 1000 osób, a Facebookowe wyzwanie zgromadziło ponad 1000 uczestników zainteresowanych jej wiedzą o wycenie tortów.
Jest autorką 6 ebooków, a także ponad 100 artykułów na blogu. Jej twórczość to połączenie najlepszych przepisów, wiedzy cukierniczej i praktycznych porad na temat prowadzenia słodkiego biznesu.
Pasję do robienia tortów łączy z byciem mamą dwójki słodkich łobuziaków oraz kibicowaniem meczom piłki siatkowej.