BEZPŁATNY WEBINAR, 22.10, 21.00

Jak radzić sobie w kryzysowych sytuacjach w słodkim biznesie?

W słodkim biznesie bywa… nerwowo.

Klient się spóźnia na umówioną degustację, a za chwilę kolejne spotkanie.

Firma X od miesiąca nie może opłacić faktury.

Tynk pęka na godzinę przed wydaniem (oczywiście centralnie na froncie, bo gdzieżby indziej).

Tort weselny jest krzywy jak wieża w Pizie.

Znasz to? Jak sobie radzisz w takich sytuacjach?

Jeśli nie masz rozwiązania jak radzić sobie w trudnych i kryzysowych sytuacjach, to koniecznie musisz być na tym webinarze!

Opinie uczestniczek:

Prowadząca:

Ula Stępniak

Ula Stępniak

Od 8 lat prowadzi pracownię cukierniczą Słodki Muffin w Warszawie. Autorka wielu tortów, m.in. dla Sir Paula Mc’Cartneya, kreatorka smaku i przedsiębiorczyni.

Pomaga rozwijać słodkie biznesy czytelnikom bloga ulastepniak.pl, autorka ebooka „Tajemnice słodkiego biznesu”, w którym dzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Prywatnie mama dwójki słodkich łobuzów, pasjonatka książek i fanka piłki siatkowej 🙂