
Bezpłatny webinar | 22.02 (poniedziałek), godzina 21:00
Słodki biznes w czasie pandemii
Czy koronawirus to powód, żeby nie wchodzić w słodki biznes?
A jeśli wchodzić, to w jaki sposób?
Prowadzenie biznesu nie jest łatwą sprawą, ale czy na pewno prowadzenie go w czasie pandemii jest gigantycznym wyzwaniem? Czy wejście teraz do branży to objaw szaleństwa?
Podczas webinaru opowiem o tym, jak zmienił się mój słodki biznes w czasie jaśnie panującego nam koronawirusa.
Odpowiem na pytanie: czy otwarcie w tej chwili swojego biznesu ma sens i podpowiem jak działać w tych trudnych czasach.
Rozwieję Wasze wątpliwości o tym jak działać, co robić, a czego nie i pokażę alternatywne formy zarabiania na wypiekach. Owszem, nie ma wesel, ale uwierzcie, że życie torciary na weselach się nie kończy…
Podczas szkolenia poruszę konkretne zagadnienia:

Czy otwierać w tej chwili swój biznes?

Jak działać w czasie pandemii?

Co się sprzedaje?

Jakie słodycze cieszą się zainteresowaniem klientów?
Będzie jak zawsze konkretnie, barwnie i merytorycznie.
Szkolenie jest bezpłatne, na żywo.
Zapisz w kalendarzu datę 22.02.2021 (godzina 21:00).
Wypełnij formularz, dzięki któremu będziesz mogła wziąć w nim udział.

Ula Stępniak
Od 10 lat prowadzi pracownię cukierniczą Słodki Muffin w Warszawie. Autorka wielu tortów, m.in. dla Sir Paula Mc’Cartneya, kreatorka smaku i przedsiębiorczyni.
Na jej webinary zapisuje się co miesiąc ponad 1000 osób, a Facebookowe wyzwanie zgromadziło ponad 1000 uczestników zainteresowanych jej wiedzą o wycenie tortów.
Jest autorką 5 ebooków, a także ponad 100 artykułów na blogu. Jej twórczość to połączenie najlepszych przepisów, wiedzy cukierniczej i praktycznych porad na temat prowadzenia słodkiego biznesu.
Pasję do robienia tortów łączy z byciem mamą dwójki słodkich łobuziaków oraz kibicowaniem meczom piłki siatkowej.