Bezpłatne wyzwanie

#czwartek – Dzień wycen

8 – 10.10.2019 | 20:00

Naucz się krok po kroku jak wyceniać swoje torty.

#CZWARTEK – dzień wycen

W ten sposób witałam się z Wami co drugi czwartek na naszej grupie. Dzień wycen, który pojawił się rok temu miał konkretne zadanie – NAUCZYĆ WAS WYCENIAĆ SWOJE PRACE. Dostawałyście ode mnie wskazówki, porady i wycenę właśnie.

Z czasem dzień wycen ewoluował i, mimo że jedna osoba mogła wstawić jedno zdjęcie, to i tak średnio wyceniałam ponad 150 tortów.

Dlatego postawiłam zawiesić dzień wycen i na jego miejsce pojawi się nowa, fajna forma, ale…

Nie byłabym sobą, gdybym zostawiła Was ot tak, bez opieki.

Dlatego postanowiłam, że krok po kroku nauczę Was tego, w jaki sposób wyceniać swoje torty.

Zapraszam Was do bezpłatnego wyzwania, gdzie codziennie otrzymacie darmową dawkę inspiracji i wiedzy.

3 LIVE

i

3 PDF'y

U

3 tematy

Dzięki wyzwaniu nauczysz się:

Jak liczyć koszt składników?

Co wliczyć oprócz standardowego czasu pracy i mediów?

Jak wycenić figurkę na tort?

Jak wycenić wydruk na papierze cukrowym?

Jaki wyliczać cenę tortów piętrowych?

Jak wycenić goły tort, a jak ten pokryty masą?

Za co liczyć extra?

Jak wycenić płaskorzeźbę?

Wyzwanie zacznie się za:

Dzień(s)

:

Godzina(y)

:

Minut(y)

:

Sekund(y)

Ula Stępniak

Ula Stępniak

Od 8 lat prowadzi pracownię cukierniczą Słodki Muffin w Warszawie. Autorka wielu tortów, m.in. dla Sir Paula Mc’Cartneya, kreatorka smaku i przedsiębiorczyni.

Pomaga rozwijać słodkie biznesy czytelnikom bloga ulastepniak.pl, autorka ebooka „Tajemnice słodkiego biznesu”, w którym dzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Prywatnie mama dwójki słodkich łobuzów, pasjonatka książek i fanka piłki siatkowej 🙂