Od czego zacząć w słodkim biznesie

Vlog, Prowadzenie Firmy | 1 komentarz

Pracownia cukiernicza, kawiarnia czy może cukiernia? O jakiej formie słodkiego biznesu marzysz?

Jeżeli nie wiesz, od czego zacząć, jak wystartować, jak wejść w ten słodki świat, to odpowiedzi znajdziesz w tym materiale.
Czy od razu trzeba rzucać pracę na etacie i inwestować oszczędności całego życia w lokal?

Kiedy jest dobry czas na rozpoczęcie własnego biznesu?
Dzielę się swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniem.
Zapraszam do oglądania.

Ula Stępniak

1 komentarz

  1. Dorota

    Chętnie obejrzę, ale nie widzę materiału

Autorka Bloga: Ula Stępniak

Bazując przez lata tylko na jednym produkcie, zbudowałam firmę, która generuje co roku setki tysięcy złotych przychodu. Współpracuję z największymi firmami w kraju: CD Project, Chanel, Skanska, Pandora.
Od lat pracuję nad swoim rozwojem w zakresie marketingu i pomagam innym kobietom wdrożyć go w życie, aby ich słodki talent zaowocował zyskownym biznesem.

Ostatnie wpisy

O jakie punkty chodzi w HACCP?

A ja dziś opowiem PUNKTACH. Zrobię to prosto – tak zwyczajnie, po polsku. To ważne, bo ich znalezienie, zrozumienie i kontrolowanie to podstawa sukcesu w bezpieczeństwie żywności. Dlaczego punkty, pomyślisz? Co to znowu za punkty? Kogoś oceniamy? Jakiś konkurs może,...

Jak można wykorzystać aerograf przy dekoracji tortów?

Aerografia to technika, która od lat zdobywa coraz większą popularność w dekorowaniu tortów i nie tylko. Dzięki temu narzędziu można osiągnąć niesamowite efekty, które dodadzą niebanalnego charakteru wypiekom.  Aerograf...