Bezpłatny webinar | wtorek, 15.11.2022 | 21:00
ZAPLANUJ I ZORGANIZUJ
SŁODKĄ ŚWIĄTECZNĄ OFERTĘ
Poznaj moje wypracowywane latami triki, dzięki którym można osiągnąć dobre wyniki sprzedażowe i finansowe przed Bożym Narodzeniem w swojej słodkiej pracowni, a jednocześnie… nie paść na twarz przy świątecznym stole.
Przedświąteczny czas jest wypełniony zapachem pierniczków i cynamonu. To też czas kiedy planujemy świąteczne menu, układamy listy prezentów i krzątamy się przygotowując dekoracje.
W tym gorącym okresie Ty planujesz słodkie menu, które zaprezentujesz swoim Klientom.
I możesz nim zrobić wielkie WOW, albo przepaść ze swoją ofertą w gąszczu innych propozycji.
Możesz też zebrać sporo zamówień i… płakać z bezsilności, bo Twoje propozycje będą zbyt ambitne i czasochłonne, aby zrealizować je bez nadwyrężania swojego zdrowia i rodzinnych relacji.
A możesz… Mieć menu, które pokochają Klienci, a Ty zrealizujesz je normalnym trybem pracy, który nie będzie wymagał od Ciebie zarywania nocek i nie skończy się tym, że sama padniesz przy wigilijnym stole.
Podczas szkolenia dowiesz się
Jak zaplanować świąteczne menu aby było atrakcyjne, ale żebyś nie umierała z przepracowania przy świątecznym stole?
Jak je skutecznie rozreklamować, żeby klienci ustawiali się w kolejce do Ciebie?
W jaki sposób zorganizować swoją pracę podczas produkcji słodyczy?
Jak zorganizować odbiory zamówień?
Prowadząca:

Ula Stępniak
Od 10 lat prowadzi pracownię cukierniczą Słodki Muffin w Warszawie.
Autorka wielu tortów, m.in. dla Sir Paula Mc’Cartneya, kreatorka smaku i przedsiębiorczyni.
Na jej webinary zapisuje się co miesiąc ponad 1000 osób, a Facebookowe wyzwanie zgromadziło ponad 1000 uczestników zainteresowanych jej wiedzą o wycenie tortów.
Jest autorką 6 ebooków, a także ponad 100 artykułów na blogu. Jej twórczość to połączenie najlepszych przepisów, wiedzy cukierniczej i praktycznych porad na temat prowadzenia słodkiego biznesu.
Pasję do robienia tortów łączy z byciem mamą dwójki słodkich łobuziaków oraz kibicowaniem meczom piłki siatkowej.