fbpx

Bezpłatny webinar | wtorek, 25.10.2022 | 21:00

3 sprawdzone sposoby
na działanie
zyskownej kuchni domowej

Słodki biznes w kuchni domowej może być całkiem niezłym sposobem na zarabianie, jeśli podejdziesz do jego rozwoju z głową.

Kluczem jest specjalizacja, bo to ona może poprowadzić Cię do grona wiernych Klientów i otworzy możliwości rozwoju.

Kuchnia domowa to często wybierany sposób na bezpieczny start w słodkim biznesie. Nie musisz wynajmować lokalu, nie rzucasz się na głęboką wodę rezygnując z pracy.

Na webinarze pokażę Ci wiele mocnych stron tego rozwiązania. Zdradzę też, jak wykorzystać ten etap, jako trampolinę do dalszych działań. Przedstawię także trzy sprawdzone sposoby na wyspecjalizowanie się, które pomogą Ci zdobyć w szybkim tempie wierne grono Klientów.

Na webinarze dowiesz się:

Po co Ci specjalizacja w kuchni domowej?

Na jakie zarobki możesz liczyć, korzystając z jednego z moich sprawdzonych sposobów na rozkręcenie słodkiego biznesu w domowym zaciszu?

Jakie specjalizacje w kuchni domowej są sprawdzonymi sposobami na rozkręcenie biznesu?

Ponadto powiem Ci:

l

od czego zacząć, żeby start w kuchni domowej był udany

jak rozpocząć działanie w kuchni domowej krok po kroku

jaką przyjąć politykę cenową tworząc słodycze w kuchni domowej

Na webinarze omówię dokładnie TRZY pomysły na zyskowny słodki biznes w kuchni domowej.

To wiedza bez której będziesz błądzić, dlatego zamiast poszukiwać na własną rękę – przyjdź i poznaj sprawdzone pomysły na słodki biznes z kuchnią domową.

To bezpłatne szkolenie jest idealne dla osób:

  • które chciałyby prowadzić pracownię cukierniczą w domu, ale nie wiedzą od czego zacząć
  • które już stawiają pierwsze kroki w swojej kuchni domowej i chciałyby dać swojemu biznesowi turbodoładowanie
  • które pieką torty na “nielegalu”, jednak chciałyby wyjść z ofertą do grona szerszego niż rodzina i znajomi

Szkolenie “na żywo” potrwa od 60 do 90 minut.

Na koniec będzie czas na sesję pytań i odpowiedzi.

Prowadząca:

Ula Stępniak

Ula Stępniak

Od 10 lat prowadzi pracownię cukierniczą Słodki Muffin w Warszawie. 

Autorka wielu tortów, m.in. dla Sir Paula Mc’Cartneya, kreatorka smaku i przedsiębiorczyni.

Na jej webinary zapisuje się co miesiąc ponad 1000 osób, a Facebookowe wyzwanie zgromadziło ponad 1000 uczestników zainteresowanych jej wiedzą o wycenie tortów. 

Jest autorką 6 ebooków, a także ponad 100 artykułów na blogu. Jej twórczość to połączenie najlepszych przepisów, wiedzy cukierniczej i praktycznych porad na temat prowadzenia słodkiego biznesu.

Pasję do robienia tortów łączy z byciem mamą dwójki słodkich łobuziaków oraz kibicowaniem meczom piłki siatkowej.