Ostatnie tygodnie były dla mnie bardzo pracowite.
Próbowałam ogarnąć swoją pracownię, robiłam ostatnie szlify do tortowego ebooka i organizowałam jedno z najważniejszych wydarzeń w moim życiu, Słodką Konferencję.

I przyznam Wam szczerze, że z tą organizacją konferencji czuję się trochę tak jak wtedy, kiedy otwierałam swoją pierwszą pracownię. Mam do podjęcia setki decyzji, poruszam się trochę po omacku, trochę intuicyjnie, trochę jak podpowiada mi logika. I tak sobie myślę dlaczego nikt jeszcze nie wydał e-booka o tym jak organizować tak duże wydarzenie? 😉

W tym momencie wiecie już o konferencji prawie wszystko. Znacie nasze prelegentki:
– Magdalena Sadowska – specjalistka marketingu i reklamy
– Marta Teterycz – ekspertka ds. HACCP
– Agnieszka Danowska – specjalistka PR
– Joanna Sławińska – trener mentalny
– Angelika Chwyć – mistrzyni sugarcraftingu
– Urszula Janusz – przedsiębiorczyni, właścicielka Urszi Cakes
– Ula Stępniak – właścicielka pracowni Słodki Muffin, autorka bloga ulastepniak.pl

Każda z prelegentek będzie podczas konferencji omawiać temat w odniesieniu do słodkiego biznesu. Żadnych ogólników, same konkrety.
Do udziału w Konferencji zaprosiłam również partnerów, których znamy z mediów społecznościowych i z Internetu a tak rzadko mamy okazję spotkać się z nimi na żywo, porozmawiać, wymienić doświadczeniami.

Na konferencji będzie przestrzeń do rozmów, do wypicia wspólnej kawy. Zadbałam o to, żebyście mogli w miłej atmosferze się spotkać, poznać i porozmawiać nie tylko o tortach (chociaż umówmy się, kto zrozumie nas lepiej niż inna tortująca?).

Szykuję też dla Was mnóstwo niespodzianek. Pierwsze z nich otrzymacie już na wejściu do hotelu, a potem będzie już tylko lepiej.

I teraz właśnie czas na kolejną niespodziankę: tylko teraz bilet na konferencję jest w cenie biletu jaką była podczas przedsprzedaży. To jedyna taka okazja, więcej już takiej nie będzie.
Zaplanuj więc już teraz to, co będziesz robiła w styczniu i przygotuj się na najlepszy słodki event nadchodzącej zimy.

Do zobaczenia w Łodzi!