Czas na podsumowanie roku. Czy je robić, jeśli tak to w jaki sposób?
Opowiadam o podsumowaniu w słodkim biznesie i o tym o czym często zapominamy
Czas na podsumowanie roku. Czy je robić, jeśli tak to w jaki sposób?
Opowiadam o podsumowaniu w słodkim biznesie i o tym o czym często zapominamy
Bazując przez lata tylko na jednym produkcie, zbudowałam firmę, która generuje co roku setki tysięcy złotych przychodu. Współpracuję z największymi firmami w kraju: CD Project, Chanel, Skanska, Pandora.
Od lat pracuję nad swoim rozwojem w zakresie marketingu i pomagam innym kobietom wdrożyć go w życie, aby ich słodki talent zaowocował zyskownym biznesem.
Moi rodzice całe życie pracowali w tzw budżetówce. 25 lat u jednego pracodawcy bo pracę trzeba szanować i się cieszyć z tego, co jest. Nieważne, że szef ciśnie i bierzesz robotę do domu nie mając za to dodatkowej zapłaty. Nieważne, że beczysz z bezsilności, a pójście...
Beza może być za każdym razem idealna. Ten proces może być powtarzalny, niezależnie od wilgoci panującej w pomieszczeniu. Aby tak było, poznaj garść wskazówek na dobry początek oraz dowiedz się, jakie są najczęściej popełniane błędy podczas przygotowania tego deseru....
Ryzykujesz utratę zainteresowania w tłumie konkurencji na rynku, gdzie oferta zlewa się w morzu reklam, a przesyt zdjęć, filmów i reelsów jest nieunikniony. Dzisiaj estetyka to klucz, a dodatkowa personalizacja obiecuje pełnię...
Tworzenie zdjęć kulinarnych nie jest taką prostą kwestią, gdy nie wiadomo od czego zacząć. Chaotyczne układanie akcesoriów może skończyć się bałaganem w kadrze. A przecież można to zrobić szybciej i przyjemniej. Zobacz jak krok...
Kiedy pochwaliłam się, że dla jednego z klientów robimy ponad 7000 babeczek dostałam ogrom komentarzy “też bym tak chciała”, “tak to można pracować” “tylko takie zamówienia poproszę”. I zdaję sobie sprawę z tego, że ilość robi wrażenie, ale bez doświadczenia...
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla Ciebie i Twoich Bliskich ?