Od czego zacząć w słodkim biznesie

Vlog, Prowadzenie Firmy | 1 komentarz

Pracownia cukiernicza, kawiarnia czy może cukiernia? O jakiej formie słodkiego biznesu marzysz?

Jeżeli nie wiesz, od czego zacząć, jak wystartować, jak wejść w ten słodki świat, to odpowiedzi znajdziesz w tym materiale.
Czy od razu trzeba rzucać pracę na etacie i inwestować oszczędności całego życia w lokal?

Kiedy jest dobry czas na rozpoczęcie własnego biznesu?
Dzielę się swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniem.
Zapraszam do oglądania.

Ula Stępniak

1 komentarz

  1. Dorota

    Chętnie obejrzę, ale nie widzę materiału

Autorka Bloga: Ula Stępniak

Bazując przez lata tylko na jednym produkcie, zbudowałam firmę, która generuje co roku setki tysięcy złotych przychodu. Współpracuję z największymi firmami w kraju: CD Project, Chanel, Skanska, Pandora.
Od lat pracuję nad swoim rozwojem w zakresie marketingu i pomagam innym kobietom wdrożyć go w życie, aby ich słodki talent zaowocował zyskownym biznesem.

Ostatnie wpisy

Samotność w biznesie

Moi rodzice całe życie pracowali w tzw budżetówce. 25 lat u jednego pracodawcy bo pracę trzeba szanować i się cieszyć z tego, co jest. Nieważne, że szef ciśnie i bierzesz robotę do domu nie mając za to dodatkowej zapłaty. Nieważne, że beczysz z bezsilności, a pójście...

Najczęstsze błędy podczas przygotowania bezy

Beza może być za każdym razem idealna. Ten proces może być powtarzalny, niezależnie od wilgoci panującej w pomieszczeniu. Aby tak było, poznaj garść wskazówek na dobry początek oraz dowiedz się, jakie są najczęściej popełniane błędy podczas przygotowania tego deseru....

Jak dobrze dekorować słodycze?

Ryzykujesz utratę zainteresowania w tłumie konkurencji na rynku, gdzie oferta zlewa się w morzu reklam, a przesyt zdjęć, filmów i reelsów jest nieunikniony. Dzisiaj estetyka to klucz, a dodatkowa personalizacja obiecuje pełnię...